shila's world

By: shila saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Silterra Discovery Hunt 2008

3 mak dara pingitan....
Kelmarin ada exam so hari ni I nak lepas geram ngan gang2 opis..kak lang (azilah), kak ngah (suria) n acu (nina). Best giler..Driver kiter sapa lagi kalau bukan kak suria yg brutal tu..kak zilah lak dok menjerit x abis2 coz kak suria bawa mengalahkan Lewis Hamilton...
32 has been registered for the hunt. kiorang dapat no. 13 ....hehe ok la tu..first time babe.



Monday, 7-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Langkawi Island

 
7th July 08, Monday. We reach at Jetty Point, Kuala Kedah at 3 pm. Naik feri pun sampai 2 jam sebab hujan dan ombak besar. Pening lalat gak la. Feri pun terumbang-ambing. Dalam hati risau tu ada. Danish and Aliss penat sgt sampai tertidor… babah dia pun tumpang sekaki la…Danish baru je baik demam that’s why dia tidor kalau tidak tak reti nak dok diam2. Aliss pun dah tengok abang dia diam dia pun terus terlelap.

Sampai je kat Jetty Point, Kuah we all sewa keta. Mula2 tu ambik keta sentra, baru 2 km drive keta tu asyik goyang2 cam tayar x de angin..So tukar lak keta Kia Rio..Keta baru. Bau kedai lagi.

Terus check-in at The Lanai Beach Resort, Pantai Tengah. Room 326. Seaview dah fully booked so kita orang cuma dpt garden view je la. Ok la tu. Dah booked awal2 so x yah le nak pegi ronda carik hotel. Kan senang gitu. Masuk bilik je terus unpack barang, mandi and kluar makan2 and ronda2.

After 2 night at The Lanai, we all nak try lak hotel lain yg dekat dgn Kuah. Time for shopping…best ni. So we all check-in je kat City Bayview Hotel. Tingkat 11.

5 hari di Langkawi best gak la..budak2 yang seronok. Penat layan kerenah Danish and Aliss. Macam2 nak. Pening. Seafood Restaurant banyak yg kami try. Seafood heaven. Suma fresh tau. Price pun not bad. Shopping yg dah pegi cam Langkawi Parade Mall, Sky Mall dan Ismail Group, Idaman Suri dan Ram. Pic x byk coz x sempat nak snap. Budak2 tu asyik berlari je.





Thursday, 29-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to Danish

2 Months
3 Months
4 Months. Dah kena paksa duduk. Sian dia..
View all 11 photos...
Today is Danish's birthday. Happy Birthday my boy.....Mama sayang Danish..


Thursday, 1-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My princess..Aliss Nazhirah

9 Months. Just wake up in the morning.
Bad mood la tu. Nak ikut mama pegi keja x bleh.
10 Months. Tengok tu..Mata macam guli.
View all 4 photos...
Aliss ta k suka posing. Susah sangat nak snap photo dia. Gambar not so nice but still can accept la...


Sunday, 13-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Zoo Story

 
We all naik train tapi rasa cam sekejap sgt dah nak kena turun. Dlm 30 minutes cam tu je..OK la tu at least budak2 tu happy gak le bleh naik train walaupun sekejap kan.. Lepas tu kena jalan kaki lak..Budak2 tu dah penat. Aliss lak asyik nak dukung aje..Penat mama tau..Anything for you sayang....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net